JäHi-Hokkarit 10-7 (3-1)(3-1)(4-5) - Ottelun tilastot

Vuoden 2013 ensimmäinen kotiottelu pelattiin tutussa kotiluolassa, jonne vastaan saapui todellinen divarijyrien helmi, Hämeenkyrön Hokkarit. JäHi lähti täysimiehisenä katkaisemaan orastavaa tappioputkeaan ja ottelun alussa näkyikin kentällä tappioputken aiheuttama kiihko, jonka seuraksena ensimmäinen jähiläinen laitettiin istumaan joukkuerangaistusta kentällä olleiden ylimääräisten pelaajien takia.

Ottelun avausmaali näki päivänvalon 1. erän puolivälissä ja tällä kertaa siitä vastasivat vierailijat. Kotijoukkue ei kuitenkaan tästä lannistunut, vaan lisäsi kuutosvaihteen silmään ensin tasoittaen ottelun ja sitten iskien 2-1 ja 3-1 maalit erän loppuun.

Toinen erä alkoi räväkästi, kun Tommi Vastamäki ajoi hurjannäköisesti vastustajan pelaajan laitaa vasten. Tästä syystä Tommille oikeutetusti 2+10 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta. Hokkarit sisuuntui tästä tapauksesta ja tekivät ansaitun kavennusmaalin muutamia minuutteja myöhemmin. Erän loppupuolella vihreäpaitainen JäHi-joukkue sai jälleen kahvoista paremmin kiinni ja lisäsi johtoaan muutamalla maalilla. Erätauolle lukemissa 6-2.

Kuten moni ottelu aikaisemmin ja niin kuin kolmosdivarin glamouriin kuuluu - peli ei ole ohi ennen kuin täydet 60 minuuttia on taululla. Kolmannessa erässä nähtiin jähimäistä panikointia. Männistön tekemän 7-2 maalin jälkeen Hokkarit alkoivat ottaa kotijoukkuetta maali maalilta kiinni. Pari minuuttia ennen loppua Hokkarit tulivat jo kahden maalin päähän. Sokerina pohjalle Petri Niemi otti tämän jälkeen rangaistuksen, mutta JäHin rautainen alivoimanelikko selvitti Hokkareiden kovimman rynnistyksen ja lopulta Jarmo Altonen päästi joukkueen piinasta tekemällä 10-7 maalin tyhjään uuniin.

Kaiken kaikkiaan hieno effortti joukkueelta kahden tappion jälkeen ja myös vastustajaa on kiittäminen siististä pelistä!