Pointsit kotiin!

Suurin kurimus päättyi vihdoin, kun Jähi onnistui ottamaan niukan voiton mänttäläisistä vieraista KPK:sta. Vaikka pääasia on voitto ja pisteet, on jatkossa tavoitteena suurentaa voittomarginaalia tyydyttävämmälle tasolle. Jähissä alkaa olemaan niin vanhoja pelimiehiä, että koko 60 minuutin jännittäminen ja puolustusalueen sekoilujen aiheuttama verenpaineen nousu syövät harvoja jäljellä olevia elinvuosia. Olisihan se hienoa nähdä nämä jähiläiset pioneerit vaikkapa Jähin 20-vuotisgaalassa, silloisina suoraselkäisinä (vertauskuvallisesti) yhteiskuntamme senioriasukkaina.

 

8.1.2011 Jähi – KPK 6-5 (2-1, 2-2, 2-2)

Pitkästä aikaa Jähin peli näytti pääosin tyydyttävältä. Hyökkäyksiin päästiin hyvin ilman lukemattomia harhasyöttöjä ja omassa päässä vastustaja ei päässyt parhaaseen laukaisusektoriin kuin hetkittäin.
Jähin kaksi ensimmäistä osumaa viimeisteli liukas laituri Antti Lipponen, joka palasi tositoimiin parin ottelun jälkeen. Maalinteossa onnistui jälleen myös hyvässä vireessä oleva Heikki Laakkonen, joka kohensi jälleen asemiaan seuran All-Time –pistepörssissä, etenkin kun lähin uhkaaja Tuomas Männistö vietti bongari-iltaa kiikaritehoilla.
Ottelussa silmiin pistävää oli jälleen kerran tuomarikaksikon jäätävä linja. Mänttäläisten toimesta nähtiin 3-4 todella rumaa selkään taklaamista, joista tuomarikaksikko yllätys yllätys sai taiottua jokaisesta 2 minuutin jäähyt. Eikä pelkillä Jähi-laseilla näitä taklauksia kummasteltu, kävipä se hallin vaksikin erikseen ihmettelemässä rumia taklauksia.

Jähin kokoonpano

Koivumäki
Lipponen-Ylikorpula-Tuomisto
Niemi-Seppänen
Laakkonen-Väisänen-Männistö
Manninen-Järvinen
Hedman-Westerholm-Nykänen
Nieminen-Eloranta

Tavoitin pelin jälkeen Heikki Laakkosen hallin pihalta muovailemasta suurehkoa lumiukkoa.

Jones:Jahas, siinäpä on melkoinen teos tuloillaan...mikähän mahtaa olla?
Laakkonen: Tästä tulee suuri mörkö!
Jones: Vai niin. Mitä se symboloi?
Laakkonen: Tämä on mörkö, joka on kummitellut meitä jähiläisiä monen pelin ajan. Nyt me hakataan tää mörkö porukalla aivan päreiksi!!
Jones: Juu juu, henkimaailman juttuja selvästikin. Mutta tänään taas pari maalia teikäläisen toimesta.
Laakkonen: Niän on. Toinen maaleista syntyi jälleen siten, kuin puolet koko uran maaleista, polviltaan.
Jones: Niinhän se syntyi. Mutta eipä ollut ranarikaan surkea!

Seuraavaksi Jähi ottaa uudelleen mittaa PK-83:sta, jolle viimeksi tuli lahjoitettua yksi piste. Tällä kertaa otellaan parkanolaisten omassa navetassa Sunnunaina 16.1.2011 klo 15.00. Odotettavissa on näyttöhaluinen kotijoukkue, mutta ottelupäivän ollessa vasta sunnuntai, on kaiken äänekkäin väki yleisöstä poissa. Mutta eiköhän niitä paikallisia suunsoittajia paikalle eksy kuitenkin, joten ei muuta kuin jauhot suuhun ja kotioppäin pisteet pussukassa!

-Dow Jones, JTT-