Viikonlopun tulos täysi nolla

Valitettavasti joudun toteamaan jo tällä kaudella tutuksi tulleen lauseen - kaksi matsia, kahdesti pataan. Lauantaina kotiottelussa vierailija Urho oli vahvempi, ja sunnuntain bussireissu Lahteen oli myös vesiperä.

Huilasin lauantain ottelun joten en tiedä siitä tulosta enempää. Joka tapauksessa lukemat kirjattiin vierailija Urholle 3-6. Sunnuntaina olin mukana Lahden bussireissulla, jossa varsin runsasmaalinen peli päättyi kotijoukkue Panthersin 11-8 -voittoon. Matsista ei Jähin vihreiden lasien läpi katsottunakaan paljon jälkipolville mainittavaa jäänyt. Jähin pelaaminen oli todella surkeaa koko pelin, vaikka ensimmäisen erän jälkeen numerot olivatkin lupaavasti 1-3. Toisessa erässä tulikin sitten 6-2 pataan, viimeisen eli seitsemännen osuman syntyessä erän viimeisellä sekunnilla. Masentava maali joka kuvasi hyvin koko pelin kuvaa. Erää oli 12 sekuntia jäljellä ja aloitus hyökkäyspäässä. Juho Pohjoismäelle pelattiin aloitusvoiton jälkeen vetopaikka hyvästä paikasta, mutta Panthersin maalivahti torjui. Seurasi vastahyökkäys josta kotijoukkueen pelaaja pisti kiekon maaliin. Meillä oli vielä erä aikaa kääntää matsi voitoksi, mutta pelaamisen taso ei kolmannessakaan erässä parantunut. Pantherskaan ei välttämättä häikäissyt, mutta oli parempi paikalla olleista joukkueista. Maalivahti Ville Kivimäki teki sen minkä pystyi, mutta sai valitettavan vähän apua kenttäpelaajilta. Jos jotain positiviista ottelusta hakee, niin pukukopissa oli enemmän kuin yksi suihku ja hallissa oli komea tulostaulu.

Paluumatkalla puitiin sekalaisia asioita joista ei suurimmasta osasta sen enempää tässä yhteydessä. Mainitsemisen arvoinen asia sen sijaan on toukokuussa pelattava superjännittävä tennisottelu massakentällä, jossa ovat vastakkain Jähin hyökkääjälegendat, Sami Järvensivu ja Petri Väisänen. Löin viime kauden päätösreissulla Mikko Lehtosen kanssa vedon tuosta pelistä. Mikko sijoitti 50 euroa Petrin, ja minä 50 euroa Samin puolesta. Huolimatta ilkeistä puheista ja naureskelusta, uskon tehneeni hyvän sijoituksen. Jos Sami pelaa tennistä edes hieman samalla intohimolla ja intensiivisyydellä kuin jääkiekkoa, niin Petrillä tulee kentällä kiire. Jähin nettitoimitus tuottanee ottelusta ainakin raportin, toivottavasti myös videomateriaalia.
 
Joukkueella on kautta jäljellä enää yksi ottelu, eli Koulukadulla pelattava talviklassikko. Jotain pitäisi keksiä että sunnuntain kaltainen perseily ei toistu. Kysyin asiasta valmentaja Joose Kreutzerilta, ja mies oli vahvasti sitä mieltä että kaikki lähtee latautumisesta liikkeelle. Jos joukkue saa itsensä rentoon tilaan ja elää hetkessä niin tuloskin on hyvä. Pakko uskoa että Joose on oikeassa, ja helmikuun viimeisenä päivänä joukkue haastaa AHKn tosimielellä jättäen kaudesta vähän paremman maun suuhun. 

- Juse #10