Parkanosta pisteen napannut JäHi lähti lauantaina kotiotteluun Nokian Pyry M2:sta vastaan yhtä miestä vajaalla kolmella kentällisellä kenttäpelaajia, kun valmentajat Sami Niemenmaa ja Artturi Koskela hoitivat kahdestaan keskushyökkääjän tontin. Viime ottelut torjunut Tuomo Liukku oli loukkaantuneiden listalla, mutta apu löytyi läheltä, kun tammikuussa loukkaantunut Ville Kivimäki keskeytti sairaslomansa ja asettui tutulle paikalle JäHin tolppien väliin. Vastustaja Pyry M2 oli kauden aikana kulkenut lähes voitosta voittoon, joten tiedossa oli kova vastus, mutta toisaalta JäHikin on, ainakin allekirjoittaneen mielikuvituksessa, (Karri) Kiveäkin Kovempi.

Oli totuus JäHin kovuudesta mikä tahansa, niin vierailijat iskivät JäHin maanrakoon ottelun ensimmäisessä erässä. Vastustaja iski alle kymmeneen minuuttiin viisi maalia JäHin verkkoon, joista yhden ylivoimalla. Ville Kivimäki torjui erässä 15 kertaa, joten aikamoisessa kiekkosateessa mies joutui jälleen kerran työskentelemään. JäHin omat tilanteet erässä olivat harvassa, Matti Kinnari ampui kiekon tolppaan, mutta sitä lähemmäksi maalintekoa kotijoukkue ei päässyt.

Toinen erä oli tuloksellisesti JäHille huomattavasti ensimmäistä parempi, joukkue teki kaksi maalia ja omassa päässä Ville Kivimäki torjui ensimmäisen erän tapaan 15 kertaa, mutta yksikään kiekko ei maaliin asti päätynyt. JäHin erän ensimmäinen maali syntyi ajassa 28:04, kun Arto Manninen ja Artturi Koskela pelasivat kiekon keskialueella Harri Pajulle. Harri harhautti kaksi vastustajaa klassisella kärkikynällä, jonka jälkeen huiputti vielä maalivahdinkin liruttaen kiekon maaliin. Matti Kinnarin sanoin, kauden komein maali! Jatkoa seurasi puolentoista minuutin päästä, kun Sami Niemenmaa pääsi siirtämään kiekon pitkän pyörityksen jälkeen siirretyn rangaistuksen aikana maaliin. Syöttäjinä maaliin Koskela ja Matias Jääskeläinen. Maali oli todellinen tahtomaali, mutta toimituksen mieleen oli erityisesti Matias Jääskeläisen keijumaisen kevyt 270 asteen pyörähdys, niin sanottu 'Spinarooni', kiekon kanssa, joka avasi valmentaja Niemenmaalle tilaisuuden maalintekoon. Matias oli muutenkin pelipäällä, liikkuen kentällä kissamaisen pehmeästi namupasseja ja kovia pusuja jaellen.

Jos oli toinen erä ollut JäHille tuloksellisesti hyvä, niin kolmas olikin sitten jo taas huomattavan erilainen, ja ikävästi ensimmäisen erän kaltainen. Pyry M2 mätti nimittäin ensimmäisen erän tavoin viisi maalia, JäHin ainokaisesta vastasi kapteeni Kinnari. Vierailijat iskivät omat maalinsa tasakentällisin, Matin maali syntyi ylivoimalla. JäHille tarjoiltiinkin erässä paljon ylivoimaa, kun vierailijat ottivat neljä kahden minuutin rangaistusta ja yhden käytöskympin. Valitettavasti kuitenkin JäHin ylivoimapeli oli lauantainakin kohtuullisen vaisua, mutta Matin osuma oli silti hienosti pelattu. Matias Jääskeläinen pelasi kiekon viivalle Matille, joka otti tyhjät pois ja viritti tulisen rannekutinsa. Pyry M2:n maalivahti torjui vielä ensimmäisen vedon, mutta Matti seurasi laukaustaan hyvin ja napautti paluukiekon sisään. Erän alkupuolella sattui ikävä loukkaantuminen, kun JäHin valmentaja Niemenmaa pysäytti kovan viivalämärin keskivartalollaan. Miehen kipukynnyksestä kertoo jotain se, että hän yritti lähteä hyökkäykseen kunnes vaipui tuskissaan jäähän, mutta pelasi kiekon vielä kaatuessaan yhdellä kädellä omalle pelaajalle. Samin peli loppui siihen, mutta ilmeisesti kaikeksi onneksi mies ei loukannut itseään lopulta sen vakavammin. Samin poistuessa kentältä JäHin luottopuolustaja ja jokapaikan höylä Petri Niemi otti keskushyökkääjän paikan, pelaten vahvan erän ja napsien etenkin useita aloitusvoittoja. Tästä huolimatta loppunumerot siis tylyt 10-3 vierasjoukkueelle.

Toisen erän tuloksellisesti hyvästä pelistä huolimatta JäHi oli lauantaina lähes koko ajan ottelussa vastaanottava osapuoli. Vastustajalla oli useita taitavia ja nopeita pelaajia, ainakin jos vertaa JäHin pelaajiin. Maalissa Ville Kivimäki teki sen minkä pystyi torjuen yhteensä 45 kertaa, mutta kuten aiemminkin on todettu, ei Villekään ihmeisiin pysty, ainakaan joka kerta. JäHin vaikeaa kautta on jäljellä vielä kaksi ottelua. Ensimmäinen niistä pelataan tulevana sunnuntaina Ylöjärvellä, kun vastaan luistelee Uplakers 2.