Kirjaudu
Uusimmat Artikkelit

KaVo - JäHi 3-9 (1-1)(1-5)(1-3) - Ottelun tilastot

JälkiHiki-Hockey ja Kangasalan Voitto ottivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisistaan mittaa. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kaksi kertaa jatkosarjassa, jolloin JäHi oli molemmilla kerroilla voittava osapuoli. Viime kausi päättyikin juuri KaVo-peliin, jonka JäHi harjasi selkein lukemin 12-6.

Ottelun ensimmäinen erä pelattiin tasaisissa merkeissä ja tilanteet vaihtelivat päädystä päätyyn melko tasaisesti. Pelikellon osoittaessa 13.05 JäHin pelaajakoutsi, teemuselännemäiset geenit omaava Petri Väisänen laittoi munkin pussiin ylivoimalla ja vei vierailijat johtoon. Erätauolle mentiin kuitenkin 1-1 tasalukemista.

Toisen erän pelillinen ilme säilyi pääosin ensimmäisen erän kaltaisena, mutta nyt JäHi alkoi hyödyntämään maalipaikat ja latoi viisi täysosumaa kotijoukkueen yhtä vastaan. Erä käännekohtana oli kaksi alivoimamaalia, jotka syntyivät molemmat vain 13 sekunnin sisällä!

KaVo sai kolmannen erän alkuun tärkeän kavennuksen, mutta JäHi ei taipunut ja iski vielä päätöseräänkin kolme makeaa täyosumaa. Pelikellon näyttäessä täydet 60 minuuttia taululla komeilivat 3-9 lukemat ja näin ollen pisteet matkasivat Tampereelle.

Ottelu oli hyvin samankaltainen kuin viime vuoden kohtaamiset, joissa pelin kulku oli tasaista ja tilanteita syntyi reilusti molempiin päihin. JäHi oli jälleen kuitenkin taitavampi viimeistelyssä kun taas kotijoukkue kaatui osin huonoon viimeistelyyn ja osin JäHin kassariin Ville Kivimäkeen. Tulikuumassa vireessä ollut Kivimäki torjui mm. 4-5 läpiajoa, jonka lisäksi hän otti useita tärkeitä koppeja pitkin ottelua. Erikoista ja ilahduttavaa ottelussa oli JäHin tappava alivoima, jonka aikana se teki peräti neljä maalia! Jähin viisi rangaistusta tuotti siis yhden takaiskun ja neljä maalia – ei paha!

Ottelun erityismaininnat menee Kivimäen ohella sarjan parhaalle karvaajalle ja 15 ottelun pisteputkessa olevalle Timo Komulle, joka teki ottelussa mainiot 2+3 tehot (2+1 alivoimalla!) ja JäHin omalle Jaromir Jagr:lle, Joose Kreutzerille, joka iski hattutempun.

Ensi lauantaina JäHi kohtaa kotiareenalla toistamiseen tällä kaudella HPK Icedogsin. Viime kerralla HPK yllätti JäHin viime vuosia paremmalla peli-ilmeellään ja pisteet jaettiin 7-7 lukemin. Tällä kertaa kotijoukkue ei sorru aliarviointiin ja lähtee hoitamaan täydet kaksi pistettä. Ottelu pelataan siis Kaukajärven Sentterissä lauantaina 2.2.2013 klo 19.45 alkaen. Tervetuloa seuraamaan ottelua!